Semjén egymillió új állampolgárt ígér

اتبع الموقع A most kezdődő négyéves kormányzati ciklus végére a könnyített honosítás révén meglesz az egymillió új magyar állampolgár, akik tudják, ez a nemzet a nemzetük, ez a haza a hazájuk - ígérte Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a szombati miniszterelnöki eskütétel után a Kossuth téren tartott Fidesz-KDNP nagygyűlésen.

تحقق من ذلك
Bővebben...

Magyarországon életbe lépett a kedvezményes honosításról szóló törvény

التداول على الفوركس A magyar Országgyűlés 2010. május 26-i döntése alapján 2010. augusztus 20-án életbe lépett a kettős állampolgárságról szóló törvény, mely lehetővé teszi a határon túli magyarok egyszerűbb, kedvezményes honosítását.

http://stevensgroup.org/?alibaba=%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%A1-%D9%88%D8%B6%D8%B9-%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A&d89=ab
Bővebben...

Bemutatták az egyszerűsített honosítással foglalkozó weboldalt

الخيارات الثنائية تعيش التداول A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkársága szervezésében tartott sajtótájékoztatón mutatta be Wetzel Tamás miniszteri biztos és Répás Zsuzsanna helyettes államtitkár az egyszerűsített honosítással foglalkozó weboldalt.

الموقع هنا
Bővebben...